promo-autosalon

In-Home Advertising, de snelste weg naar een succesvol autosalon 2020!

Januari is traditioneel een zeer belangrijke maand voor automerken. Met het Autosalon in zicht (van 10 tot 19 januari), wordt zo’n 15% van het totale mediabudget van de sector deze ene maand geïnvesteerd. De concurrentie is dan ook bijzonder groot en het is belangrijk om eruit te springen als merk.

 

Opvallen kan u als geen ander met In-Home Advertising (Direct Mail en Door to door)! Bekijk hier alvast hoe andere automerken de aandacht van de consument wisten te trekken en vast te houden via de brievenbus.

 

Uw data en huis-aan-huis reclame aan saloncondities

Met de cars promo van bpost schakelt u tussen 2 en 31 januari 2020 in twee stappen naar de hoogste versnelling:

 

  1. Ga voor een huis-aan-huis autosaloncampagne die eruit springt. U komt op de door u gekozen dag als enige binnen uw sector in de brievenbus terecht en geniet uitzonderlijk van 9% korting op de standaard Distripost prijs vanaf 1 000 000 stuks (of 7% korting vanaf 50 000 stuks).

 

  1. Kies de doelgroep met het interessantste profiel voor uw specifieke promo. Met 50% korting huurt u rechtstreeks de adressen van 136 043 car prospects (die op het punt staan in de komende maanden een nieuwe wagen aan te schaffen), 529 269 promozoekers (geïnteresseerd in alles wat met korting te maken heeft) of 129 636 movers (mensen die net verhuisd zijn of gaan verhuizen).

 

 

Graag meer informatie over deze promo? Contacteer uw Account Manager of stuur ons een bericht via de onderstaande contactbutton!

bpost Media
bpost Media