promo-black-friday-nl

29 november 2019, val met Black Friday op in de grijze massa!

Op Black Friday, dat kwam overwaaien uit de Verenigde Staten, kennen de eindejaarsaankopen een vliegende start. In België staat Black Friday ook bekend als de dag waarop de geldautomaten en de webshops op volle toeren draaien en waarop het in de winkels zwart ziet van het volk. Maar hoe kunt u er nu dit jaar voor zorgen dat uw promotie op die dag boven de rest uitsteekt?

 

Eenvoudig, door In-Home Advertising op te nemen in uw mediamix. Zo zorgt u ervoor dat uw communicatie volop de aandacht trekt van uw (potentiële) klanten. Zin om op te vallen in de massa? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbiedingen om uw merk in de kijker te plaatsen!

 

Aanbod Black Friday

Het Direct Mail-aanbod

Kondig uw Black Friday-promoties aan via Direct Mail tussen 18/11/2019 en 29/11/2019 en krijg uitzonderlijk  10%* of 15%** korting op het bedrag van uw frankeerkosten.

 

*   Krijg een cashback van 10% op een Black Friday-campagne vanaf 30 000 stuks

** Krijg een cashback van 15% op een Black Friday-campagne vanaf 50 000 stuks

 

Het Dataaanbod

U beschikt niet over een database om uw Black Friday-boodschappen via Direct Mail naar uw klanten of prospecten te sturen? Krijg uitzonderlijk een korting van 50% op de SelectPost-data van bpost, met info over meer dan 1 miljoen Belgische gezinnen, kunnen we u voor elke reclamezending het perfecte adressenbestand leveren. Breng uw boodschap bijvoorbeeld tot in de huiskamer van meer dan 395 000 consumenten die graag online kopen, of meer dan 400 000 consumenten die actief op zoek gaan naar promo’s en profiteer daarbij van een mooie korting op uw Black Friday-campagne!

 


Kies hier het Audience Pack dat het best aansluit bij uw behoeften.


 

Het Door to dooraanbod

Kondig uw Black Friday-promoties aan via Door to door tussen 18/11/2019 en 29/11/2019 en krijg uitzonderlijk  9%** korting op het bedrag van uw factuur.

 

* Krijg een cashback van 9% op de uitreiking van uw Door to Door campagne vanaf 500 000 stuks

 


Overtuigd? Vraag de volledige voorwaarden van de Black Friday-actie aan uw Account Manager of vraag ons meer informatie

bpost Media
bpost Media